Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, confirmat de Congresul partidului vicepreședinte național

Președintele organizației județene Suceava a PMP, viceprimarul Marian Andronache, a fost ales vicepreședinte național al PMP în cadrul Congresului desfășurat sâmbătă.

Potrivit unui comunicat de presă al PMP Suceava remis luni, Partidul Mișcarea Populară și-a ales sâmbătă, 16 iunie 2018, în Congres, Președintele și noua echipă de conducere.

 Prin votul celor 2500 de delegați, dintre care 50 din Organizația PMP Suceava, deputatul Eugen Tomac a fost ales în funcția de președinte al partidului, deputatul Marius Pașcan în funcția de președinte executiv, iar  Dorel Onaca în funcția de secretar general.

Președintele Traian Băsescu rămâne alături de Partidul Mișcarea Populară, Congresul conferindu-i titlul de Președinte de Onoare.

 

Viceprimarul Marian Andronache, președintele PMP Suceava, face parte din echipa care va conduce Partidul Mișcarea Populară la nivel național în următorii 4 ani, echipă în cadrul căreia va duce la îndeplinire responsabilitățile funcției de vicepreședinte.

„Le mulțumim colegilor din țară pentru încrederea acordată și mulțumim tuturor membrilor filialei Suceava pentru angajamentul de care dau dovadă în efortul comun pe care ni l-am asumat”, se arată în comunicat.

loading...