Flutur: PNL Suceava cere insistent ca Bucureștiul să audă nevoile de investiții în drumuri rapide și autostrăzi și spre Suceava și crede că guvernul PSD pedepsește această zonă


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, după o întâlnire a aleșilor locali liberali cu președintele PNL, Ludovic Orban, că este nevoie ca Guvernul să aloce sume consistente pentru infrastructura rutieră din Suceava, dar și din județele Moldovei pentru dezvoltarea acestei zone.

flutur orban

„PNL Suceava cere insistent ca Bucureștiul să audă nevoile de investiții în drumuri rapide și autostrăzi și spre Suceava și Moldova”, a spus Flutur.

El consideră că Suceava este „o zonă uitată, pedepsită”.

„În timp ce alte zone din țară se dezvoltă pentru că au infrastructură aici se ajunge din ce în ce mai greu și ne simțim discriminați în comparație cu alte zone și cerem insistent să fim apărați și să se acorde mai mulți bani pentru infrastructura de drumuri”, a spus Flutur.

El a mai declarat că drumul european E 85 arată jalnic pe anumite porțiuni și este și foarte aglomerat.

Totodată, Gheorghe Flutur a arătat că este nevoie și de un program special de șosele de centuri ocolitoare pentru că Suceava a devenit un județ foarte aglomerat.(T.B.)


Intră acum și în grupul de