Cușnir: PSD Suceava va prelua la organizația municipală acțiunea tinerilor social-democrați de informare a sucevenilor despre creșterea birurilor la salubritate și transport public local


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean  Dan Ioan Cușnir, a declarat, miercuri, că acțiunea tinerilor din organizație va fi preluată de organizația de bază pentru a continua informarea sucevenilor privind creșterea birurilor la salubritate și transportul public local.

Solicitat să comenteze acuzele aduse de viceprimarul Lucian Harșovschi, care a arătat că tineri din PSD Suceava au fost identificați lipind, în locuri neautorizate, afișe critice la administrația locală a PNL, Dan Ioan Cușnir a spus că organizația de bază va prelua această inițiativă și o va continua.

El a spus că atât timp cât informațiile de pe afiș sunt corecte și că acțiunea a deranjat atât de tare, înseamnă că trebuie să fie continuată motiv pentru care va propune în primul Birou al organizației municipale să fie preluată acțiunea la organizația de bază.

„Informațiile sunt corecte, reale. Sucevenii trebuie informați despre cine a crescut birurile la salubritate și la transportul public local. Trebuie să continuăm procesul de informare a sucevenilor să să preluăm aceste acțiuni la organizația de bază”, a spus Cușnir.

El a subliniat că a înțeles mesajul viceprimarului Lucian Harșovschi și a subliniat că afișele vor fi lipite pe panourile amplasate de municipalitate.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, miercuri, că un grup coordonat de liderul tinerilor din PSD Suceava a lipit în mai multe zone ale municipiului afișe critice la adresa administrației locale PNL, iar problema este că aceștia nu au folosit spațiile de afișaj și au făcut exact ceea ce critică, amplasând aceste afișe în stații de autobuz, pe stâlpi sau pe copaci.

El a arătat că inițiatorul acțiunii a fost amendat conform prevederilor legale în vigoare, la fel cum sunt amendați și alții care lipesc afișe în locuri neautorizate. (T.B.)


Intră acum și în grupul de