Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, despre alianța PNL-PSD de la Mitocu Dragomirnei în vederea înlocuirii viceprimarului PMP: Radu Reziuc a devenit un concurent foarte serios pentru actualul primar


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, consideră că protocolul încheiat între liderii PNL și PSD din Mitocu Dragomirnei în vederea înlocuirii viceprimarului PMP al comunei, Radu Reziuc, este un act ce vine pe fondul creșterii încrederii locuitorilor în actualul viceprimar care, prin activitățile sale, a devenit un concurent foarte serios pentru actualul primar.

„Am aflat cu surprindere de existența unui protocol de colaborare încheiat între două formațiuni politice la nivelul comunei Mitocu Dragomirnei, respectiv Organizația PSD Mitocu Dragomirnei, reprezentată de președintele Rățoi Toader și Organizația PNL Mitocu Dragomirnei, reprezentată de președintele Solcan Dănuț, prin care aceștia înștiințează Primăria comunei Mitocu Dragomirnei, condusă de primarul PNL Solcan Dănuț, de constituirea unei alianțe politice PSD-PNL în vederea schimbării viceprimarului PMP, Radu Reziuc. Aceasta în contextul în care, cu doar două săptămâni în urmă, dl. Rățoi Toader i-a dat asigurări dlui. Radu Reziuc că la Mitoc majoritatea anti-Solcan funcționează”, arată Andronache într-un comunicat de presă.

Potrivit lui Andronche, este cunoscut în comună faptul că Radu Reziuc a devenit un concurent foarte serios pentru actualul primar prin implicarea lui continuă și susținută în multe acțiuni de curățenie și înfrumusețare, activități culturale, de promovare a localității și altele și că era o chestiune de timp până la următoarea tentativă de schimbare a acestuia.

„Indiferent de ce se va întâmpla în ședința Consiliului Local al comunei Mitocu Dragomirnei din data de 03.08.2018, ora 10:00, care are pe ordinea de zi proiectul de hotărâre pentru schimbarea din funcție a viceprimarului, singurul câștigător al acestei lupte politice va fi Radu Reziuc, președintele Organizației PMP Mitocu Dragomirnei, care este sprijnit necondiționat de Organizația Județeană PMP Suceava, întrucât în doi ani de mandat de viceprimar a demonstrat că știe ce are de făcut pentru a schimba în bine imaginea acestei localități” mai arată liderul PMP Suceava.

Mai mult, Marian Andronache le cere celor doi președinți de organizații județene, Gheorghe Flutur – PNL și Ioan Stan – PSD, să spună public dacă au cunoștință de faptul că la Mitocu Dragomirnei USL-ul s-a reactivat și dacă au girat acest protocol sau nu.

Reamintim că liderii PNL și PSD Mitocu Dragomirnei au încheiat un protocol de colaborare pe care l-au înregistrat la secretarul comunei, iar în prima ședință vor susține înlocuirea din funcție a viceprimarului PMP Radu Reziuc. (N.B.)


Intră acum și în grupul de