Partidul Verde Suceava după violențele de la mitingul diasporei: În România sunt ocupate funcții importante de persoane incompetente, fără cultură, dar obediente unui sistem sau unui om


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava a luat poziție față de violențele de la mitingul diasporei.

Astfel, liderul PV Suceava, Dan Acibotăriță, arată într-un comunicat de presă, că Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că ceea ce se întâmplă în România, după incidentele de la mitingul diasporei din 10 august, reprezintă o manipulare a românilor.

„Sunt două tabere care-și prezintă în felul lor adevărul. Una care este la putere, iar cealaltă care dorește să ajungă la putere fidelă unui președinte adormit, lipsit de viziune și care mai vrea un nou mandat”, se arată în comunicat.

El consideră că datorită serviciilor performate existente în România, acele răbufniri puteau să fie evitate, iar dacă totuși s-au produs autorii sunt foarte ușor de depistat, asta dacă se vrea sau se dorește.

Acibotăriță menționează că la orice manifestație, miting, demonstație există riscul de a apărea violențe, iar dacă ești prins în mijloc, orcine ai fi, nu scapi, aceasta fiind  o regulă universală.

„După acest incidente, noi, verzii suceveni, am constatat un lucru sigur și cert: în România sunt ocupate funcții importante de persoane incompetente, fără cultură dar obediente unui sistem sau unui om”, a conchis Acibotăriță.

Amintim că sute de persoane, participanți la miting, dar și jandarmi, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentelor care s-au înregistrat la mitingul diasporei. (N.B.)

sursa foto Facebook


Intră acum și în grupul de