O femeie din Broșteni, băută și fără permis, a intrat cu mașina într-un stâlp al rețelei electrice pe care l-a rupt


Intră acum și în grupul de

O femeie de 40 de ani din Broșteni este cercetată penal pentru mai multe infracțiuni după ce a condus, băută și fără permis, un autoturism cu care a intrat într-un gard de pe marginea unui drum și apoi într-un stâlp al rețelei de electricitate.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri după amiaza, o patrulă din cadrul Poliției orașului Broșteni a identificat pe DC  Holdița din localitate, autoturismul condus de o localnică de 40 de ani, care a acroșat un gard aflat pe marginea părții carosabile și s-a oprit într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

Întrucât emana halenă alcoolică, femeia  a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  „distrugere”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de