Cușnir, după ce a constatat că o parcare laterală se amenajează pe strada Mărășești menținând stâlpii în mijloc: Lungu și Harșovschi vor cu orice preț să facă din nou Suceava de râs și să demonstreze că de fapt „Dorel” are un nume


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, atrage atenția, luni, că parcarea care se amenajează pe strada Mărășești va avea stâlpi în mijloc și crede că această situație va face din nou municipiul Suceava de râs.

Într-un comunicat de presă, liderul social-democrat sucevean arată că primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi au avut foarte multe ocazii să se facă de râs și că nu au ratat nici una.

„S-au făcut de râs de nenumărate ori dar de fapt, de fiecare dată au făcut de râs Suceava. Enumerăm doar câteva: penibila participare în competiția pentru desemnarea Capitalei Culturale Europene 2020, jenantele terenuri pentru minifotbal și minitenis din zona de agreement Tătărași, revoltătorul pasaj amenajat în zona Bazar pe sub pod în zona inundabilă a râului Suceava, faptul că suntem singurul oraș din lumea civilizată în care în loc să redeschidă pasajul subteran din zona Carrefour au amenajat o trecere de pietoni pe deasupra pasajului subteran, și multe, multe altele. Iată că Lungu și Harșovschi vor cu orice preț să facă din nou Suceava de râs și să demonstreze că de fapt „Dorel” are un nume: Lungu sau Harșovschi?!”, se întreabă Dan Ioan Cușnir.

El explică în comunicat că, de câteva săptămâni, se amenajează câteva locuri de parcare pe strada Mărășești, în zona Areni, o lucrare care ar fi trebuit să dureze două-trei zile, dar care în Suceava anului 2018 durează câteva săptămâni.

„Nu această întârziere este cea mai gravă problema, ne-am obișnuit cu faptul că Lungu și Harsovschi fac în 14 ani cât alții într-un an. După cum se desfășoară lucrările (se pregătește substratul de nisip pe care se așează pavelele) în mijlocul parcării vor rămâne 2 stâlpi urmând ca ulterior, printr-un alt proiect să fie spartă din nou zona respectivă și să fie mutați stâlpii sau îngropate firele. Alți bani, altă distracție dar pe banii, timpul și răbdarea sucevenilor”, susține liderul social-democrat sucevean.

El adresează și două întrebări pentru primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi:

–    Pasagerii din autoturismele care vor parca lângă acești 2 stâlpi, cum vor deschide portierele?

–    Ați mai văzut undeva, în lumea civilizată, stâlpi în mijlocul parcărilor amenajate între carosabil și trotuare? Serviciul Poliției Rutiere a avizat așa ceva?

„Suceava devine un oraș nefrecventabil pentru că este condusă de 14 ani de indivizi care nu înțeleg care este responsabilitatea lor față de Suceveni, nu respectă Contractul Social dintre administrație și cetățeni.

Suceava are nevoie de Ordine și Progres. Sucevenii merită o administrație care să facă „Totul pentru Suceava!””, a conchis Cușnir. (N.B.)


Intră acum și în grupul de