Pe presupusa listă a semnatarilor scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea ar apărea și numele lui Ioan Stan. Liderul PSD Suceava: Nu am văzut nicio listă


Intră acum și în grupul de

O presupusă listă a semnatarilor scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea a fost publicată, sâmbătă, de site-ul stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate între cei 28 de semnatari s-ar afla și senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, președintele interimar al organizației județene PSD Suceava.

Contactat de News Bucovina, senatorul Ioan Stan a spus că el nu a văzut nicio listă și nu are cunoștință de așa ceva.

„Nu am văzut nicio listă”, a spus Ioan Stan.

De menționat este că la Comitetul Executiv Național al PSD de săptămâna trecută, organizația județeană PSD Suceava a fost reprezentată de senatorul Virginel Iordache în condițiile în care senatorul Ioan Stan nu a putut face deplasarea la București întrucât suferise o răceală puternică.

Conform surselor din PSD citate de stiripesurse.ro, pe lista de semnatari pentru retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD s-au regăsit 28 dintre cei mai importanți lideri ai PSD, dar aceștia nu au finalizat demersul, astfel că în Comitetul Executiv au fost înregistrate doar 10 voturi pentru demisia lui Liviu Dragnea. (T.B.)


Intră acum și în grupul de