Camera Deputaților reduce la titlu o întrebare pentru Dănuț Andrușca privind conducta de gaz la Vatra Dornei. Deputatul Nechifor, care a făcut solicitarea, arată că e suficient și titlul, dar să se rezolve problema locuitorilor din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Camera Deputaților a postat doar titlul dintr-o întrebare adresată de deputatul de Suceava Cătălin Nechifor ministrului Economiei, Dănuț Andrușca, fără să adauge și textul întrebării.

Din întregul material a rămas doar titlul „Care este situaţia la zi şi care sunt perspectivele realizării conductei de gaz natural Pojorâta-Vatra Dornei, jud Suceava, în viitor”.

„Am avut dorința ca întrebarea să fie cât mai simplă și cât mai ușor de înțeles”, a declarat Nechifor pentru News Bucovina.

El a apreciat că, probabil, răspunsul va fi mai greu.

„Între timp s-au mai clarificat câteva aspecte în privința domnului ministru Andrușca, așa cum spunea și domnul Țuțuianu. Sigur, ele erau discutate și în trecut, diferența fiind numărul de minute”, a spus Nechifor.

El a adăugat că situația celor din Vatra Dornei este însă dificilă în privința asigurării căldurii.

„Mai vine o iarnă peste cei din Vatra Dornei fără gaz metan cu un preț al gigacaloriei cel mai mare din țară și cu o centrală semifuncțională care, așa cum s-a întâmplat în ultimii trei ani, va ceda în luna ianuarie, exact în vârful de sarcină cu temperaturi negative”, a spus Nechifor.(T.B.)


Intră acum și în grupul de