Nechifor cedează asociațiilor de pensionari spațiul oferit de Primăria Suceava pentru Pro România


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor a declarat, vineri, că a constatat la întâlnirea cu reprezentanții pensionarilor din Suceava organizată de Prefectura Suceava că nici până acum organizațiile acestora nu au un sediu pentru a avea o logistică de funcționare.

Nechifor a spus că organizația Suceava a Pro România a solicitat în urmă cu patru luni, potrivit legislației, un spațiu pentru funcționarea organizației.

El a menționat că nu a primit un răspuns oficial, dar că verbal i s-a transmis că va putea prelua un spațiu în zona Pieței Agroalimentare Centrale, de câteva zeci de metri pătrați, care era ocupat de un alt partid politic și care se va muta într-un nou sediu.

Nechifor a precizat că între timp Pro România și-a organizat sediul într-un spațiu privat, partidul respectiv s-a mutat în noul sediu, ceea ce înseamnă că spațiul care urma să fie cedat Pro România poate să fie acordat asociațiilor pensionarilor.

„Îl rog pe domnul primar, în susținerea asociațiilor de pensionari, să ia act că Pro România nu mai solicită acel spațiu. El devine liber de sarcini și cu rugămintea de a analiza și de a decide conform legii acordarea acelui spațiu pentru pensionari”, a spus Nechifor.

El a menționat că în prima ședință de Consiliu Local Suceava se poate aproba o astfel de hotărâre.(T.B.)


Intră acum și în grupul de