Liderul Partidului Verde Suceava, analiză succintă a situației politice actuale: Avem falși brătieni, falși maiorescieni, falși titulescieni, avem atât de multe fake-uri încât nu mai facem diverența dintre bine și rău, dintre adevăr și fals sau dintre alb și negru.


Intră acum și în grupul de

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță, a făcut o analiză politică a situației actuale din țară apreciind că singura opoziție la ceea ce se întâmplă vine din partea presei.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Acibotăriță:

„Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că România nu a avut parte, vreodată, de un prim-ministru mai depășit de orice situație, cum este cel actual.

Doamna Viorica Dăncilă, că despre dumneaei este vorba, a trântit în noroi funcția de prim-minstru. A smotocit-o bine, iar când s-a săturat, sprijintă de șeful ei pe cale ierarhică din Partidul Social Democrat, respectiv de domnul Liviu Dragnea, s-a ridicat, a mai făcut doi pași și iarăși a luat-o de la capăt cu noroiul.

De când a ajuns în fruntea Guvernului României, din ianuarie 2018, credibilitatea guvernului a scăzut simțitor. Nu există vizită, cât de nesemnificativă ar fi ea, ca doamna Dăncilă să nu facă vreo gafă. Schimbă sensurile cuvintelor în discurs, încurcă localitățile din diferite țări, lucruri care produc reacții negative în zona guvernări și a prezenței ca și reprezentant al statului român. Cea mai sigură realizare se duce spre zona presei. Prin gafele pe care le înfăptuiește din lipsa de profesionalism, școală adevărată și capacitate de reacție, face deliciul presei.

România, momentan, duce lipsă de adevărați lideri politici. De cei cu carismă, inteligență, frumusețe interioară și exterioară, de cei cu o doză echilibrată de patriotism. Noi, nu mai avem simboluri naționale, e secetă în zona aceasta, ducem lipsă de ei. Avem falși brătieni, falși  maiorescieni, falși titulescieni, avem atât de multe fake-uri încât nu mai facem diverența dintre bine și rău, dintre adevăr și fals sau dintre alb și negru.

Noi, verzii suceveni, considerăm că, în starea actuală, singura opoziție vine din partea presei. Președintele României este hotărât să-și apere proprii protectori și se duce, la derută, la independența justiției, uitând încă din prima zi de mandat de poporul român. În Parlament opoziție nu există. PNL este în derivă totală, încă nu și-au găsit un lider adevărat, USR este prea ocupat de o minoritate din România, LGBT, iar din ceea ce observăm, ca să-i facă pe plac celor de la Bruxelles, PSD o dă, momentan, cu drepturile curcubeului, în detrimentul familiei, credinței, uitând de cei mulți, iar ProRomânia încearcă să-și construiască viitorul politic”.   (C.P.)


Intră acum și în grupul de