Liderul ADER Suceava, Marius Boghian: Venim cu o nouă viziune și promovăm în special tinerii. Până la alegerile din 2020 venim cu o echipă competitivă


Intră acum și în grupul de

Marius Boghian, liderul ADER Suceava, a anunțat la Subiectul Zilei  că formațiunea politică, înființată în aprilie 2018, își propune să participe la alegerile locale din 2020 pentru că sunt foarte multe de schimbat în Suceava și a precizat că nu exclude o alianță cu Pro România.

El a arătat că ADER vine cu o nouă viziune în politică și promovează în special tinerii și a celor care nu au făcut politică.

Boghean a spus că în perioada următoare își propune să constituie o echipă în județ, iar în fiecare localitate să se constituie organizații locale, ceea ce va fi nucleul dezvoltării formațiunii.

Liderul ADER Suceava consideră că dacă va candida pe cont propriu, formațiunea va obține cel puțin 5 la sută din voturi, iar într-o alianță între 7 și 10 procente.

El a adăugat că ADER este o formațiune de centru-stânga, iar în ceea ce privește politica de alianțe ia în calcul o colaborare cu Pro România.


Intră acum și în grupul de