Gheorghe Flutur va face parte din echipa națională de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare. El a participat și la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost cooptat în echipa națională de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare.

El a spus că a fost solicitat să facă parte din echipa națională de campanie pentru europarlamentare de conducerea partidului.

„Am participat la întâlniri legate de organizarea campaniei la nivelul partidului”, a spus Flutur care a mai arătat că a participat și la întâlnirea de miercuri cu președintele Klaus Iohannis.

„Așa este. Am participat la acea întâlnire și e exact ce a declarat președintele Orban”, a spus Flutur.

El a menționat că a fost respectat cadrul constituțional mai ales că e vorba de interesul României.

Flutur a mai declarat că nu s-a discutat lista de candidaturi și că sunt criterii aprobate în BPN și urmează ca spre final de lună să se facă analiza.

El nu a putut spune dacă oraganizația județeană PNL Suceava va avea un candidat pe un loc eligibil.

„Vom discuta dacă organizația județeană va avea un candidat. PNL va trebui să meargă cu cei mai bun oameni și nu arondați unei filiale sau alteia și să avem cei mai buni oameni care să tragă lista și să facă o figură foarte bună pentru România la Bruxelles”, a spus Flutur.

El a arătat că și PNL Suceava are foarte buni oameni.

Întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis a avut loc la Vila Lac 2 și au participat Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Marian Petrache și Cristian Bușoi.

„Tematica întâlnirii a fost strict legată de agenda europeană, de coordonarea acțiunilor pe perioada derulării președinției europene, îmbunătățirea imaginii, de stabilirea priorităților. Am discutat, în perspectiva alegerilor europarlamentare, și de importanța alegerilor și mai ales de câteva priorități care trebuie incluse în programul nostru pentru Parlamentul european. De asemenea am discutat de întâlniri importante care urmează să aibă loc pe perioada președinției, în special în cadrul PPE. Pe 16 martie este o reuniuni importantă la care va participa candidatul PPE la șefia Comisiei Europene, Manfred Weber. Am discutat de posibilitatea unei reuniuni PPE în marja consiliului european de la Sibiu” a declarat preșdintele PNL, Ludovic Orban.


Intră acum și în grupul de