Acasă Politica Nechifor: Ar fi un coșmar ca România să fie predată lui Liviu...

Nechifor: Ar fi un coșmar ca România să fie predată lui Liviu Dragnea. Cred că e suficient cât a guvernat acest PSD condus de Dăncilă, Andrușca, Bădălau sau alții care se cred miniștri


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România deputatul de Suceava Cătălin Nechifor a apreciat, vineri, că este momentul unei schimbări și că ar fi un coșmar ca România să fie predată lui Liviu Dragnea, el opinând că va trebui aleasă a treia cale.

„Nicio țară nu poate fi condusă în lipsa încrederii.(…) Îmi dau seama cât de mult a lovit guvernul condus de Dragnea și Dăncilă în încrederea oamenilor”, a declarat Nechifor într-o conferință de presă.



El a spus că situația este îngrijorătoare pentru că România oricum va intra în criză întrucât aceasta va fi globală.

„E important cum ne pregătim să depășim această criză. Cu oameni cum sunt cei din Guvernul Dăncilă, cu miniștri de o asemenea calitate, nu avem nicio șansă”, a spus deputatul sucevean.

El consideră că este îndeajuns actuala guvernare a unui PSD condus de Liviu Dragnea care a promovat în funcții de miniștri persoane fără pregătire.

„Ar fi un coșmar ca România să fie predată lui Liviu Dragnea. Cred că e suficient. E îndeajuns cât a guvernat PSD, mai ales acest PSD condus de Dăncilă, Andrușca, Bădălău sau mai știu eu cine care se cred miniștri”, a spus Nechifor.

El a arătat că este momentul unei schimbări și să se facă tot posibiliul ca finala la alegerile prezidențiale să nu se joace între Klaus Iohannis și Liviu Dragnea.

„Nici nu știi ce să alegi între cei doi. Soluția corectă este a treia cale, o a treia persoană, o a treia mișcare politică importantă”, a spus deputatul Pro România.

El a reamintit că în 2004 candidatul era Teodor Stolojan, dar că a plâns Traian Băsescu și a câștigat Președinția în timp ce în 2014, candidatul era Crin Antonescu, care a virat cu PNL la PPE, a venit Klaus Iohannis în iulie-august, a preluat partidul, și a câștigat Președinția.

„Deci se poate. Doar că de data asta poate alegem unul mai bun decât Băsescu sau Iohannis”, a conchis liderul Pro România.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version