Organizaţiile PD-L şi PSD Suceava vor consolida majorităţi în consiliile locale din judeţ


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a anunţat în cadrul conferinţei de presă organizată în comun cu preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, că PSD şi PD-L îşi vor armoniza poziţiile şi acţiunile până la localităţi. Liderul social-democraţilor suceveni a spus că în acest sens s-a convenit să se formeze „majorităţi funcţionale” şi în municipiile Fălticeni şi Rădăuţi, cele două oraşe fiind conduse de primari PD-L, dar au viceprimari PNL.

La rândul său, Gheorghe Flutur a precizat că în aceste municipii „lucrurile nu funcţionează aşa cum şi-ar dori locuitorii” şi că există posibilitatea ca noile majorităţi din consiliile locale să permită înlocuirea viceprimarilor.

Liderii PSD şi PD-L Suceava au mai stabilit că delegaţii ale organizaţiilor se vor întâlni săptămânal, alternativ, la sediul fiecărei organizaţii, pentru a stabili un program comun de acţiuni şi în perioada imediat următoare vor avea consultări cu reprezentanţii mediului de afaceri sucevean privind unele iniţiative legislative, prevederi fiscale sau bugetare.


Intră acum și în grupul de