Gheorghe Flutur, reacție imediată la atacul lui Ioan Stan: Văd că lopata mea l-a scos puțin din amorțeală. Îi cer să spună dacă susține preconizata închidere a unor spitale din județul Suceava, sau se va ascunde din nou să nu afle sucevenii că girează genocidul din sănătate


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur,i-a răspuns, sâmbătă, senatorului Ioan Stan, cerându-i acestuia să răspundă dacă susține închiderea preconizată a unor spitale din județul Suceava sau se va ascunde pentru ca sucevenii să nu afle că girează genocidul din sănătatea suceveană.

Ioan Stan a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă că sucevenii au nevoie de o administrare serioasă a județului, fără proiecte fanteziste menite doar să înșele opinia publică, fără scene teatrale pe pârtii sau pe șantiere, făcând referire la prezența lui Gheorghe Flutur pe șantierul șoselei de centură a Sucevei cu o lopată pentru a stimula ritmul lucrărilor.

În replică, Gheroghe Flutur a răspuns că a constatat că liderul social-democrat a fost scos din amorțeală de lopata lui.

„Am văzut că lopata mea l-a scos din amorțeală, puțin pe Ioan Stan, liderul PSD Suceava. Profit de asta și îl rog să îmi răspundă mie, și dacă nu mie, sucevenilor, care este poziția dumnealui și a partidului pe care interimar îl conduce la Suceava privind închiderea spitalelor din județul Suceava. E mai importantă asta decât orice dispută dintre noi”, a spus Flutur.

El a menționat că PSD este la guvernare și că e foarte important să spună populației care este poziția PSD Suceava față de discuțiile de luni de la Iași unde se preconizează închiderea unor spitale din județul Suceava.

„Dacă se pot pronunța, să spună public, ca să știe și populația ce au de gând. Îi invit la Iași pentru susținerea punctului de vedere. În caz că nu vin intuim că vor fi de acord cu soluția propusă de Guvernul PSD de închidere a unor spitale, dar vor să se ascundă, ca și la votul din Parlament, să nu afle cumva sucevenii că girează genocidul din sănătate”, a mai declarat Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de