Flutur către PSD Suceava: Utilajele la șoseaua de centură au venit de poză și apoi au plecat. Ne vedem la Centura Sucevei! De acum vă anunț din timp ca să aduceți utilajele!


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, că în ultimele zile a reușit să reactiveze „un pic” voci din PSD Suceava, dar că se tem că va urma ceea ce s-a întâmplat sâmbătă de la prânz când s-au retras utilajele de pe șoseaua de centură.

„ Vreau să explic bine sucevenilor. Aceste utilaje au venit doar de poză pentru că noi am hotărât în CJ Suceava să facem o vizită la fața locului pentru o informare privind stadiul lucrărilor. Au făcut poza și au plecat”, a spus Flutur.

El a apreciat că ceea ce a făcut PSD este o piesă de teatru ieftină, „chiar dacă lopata mea i-a scos din minți”.

„Am văzut declarații de duminică,  că să stea liniștiți sucevenii, că nu închid spitale. Asta e duminică, dar de luni ne putem aștepta la orice, mai ales că se pregătește o șmecherie. Să se închidă spitale cu mâna primarilor pentru că nemaiavând resurse financiare de la centru, nemaiavând suficient număr de paturi, de fapt asta înseamnă închidere de spitale pe care nu și-o asumă direct, ci îi bagă la înaintare pe primari”, a spus Flutur.

Liderul liberal spune că înverșunarea cu care cei din PSD Suceava au ieșit, în week-end, cu comunicate ar vrea să fie întărită luni și în toate săptămânile care urmează cu susțineri concrete pentru dotarea spitalelor din județ și nu pentru închiderea lor.

„Cred că energia pe care o folosesc în reacții la Flutur ar trebui să o folosească la Guvernul Dragnea pe care să-l convingă că există în nord-estul țării și un județ Suceava, și încă unul mare, al doilea ca suprafață după Timiș din care au plecat foarte mulți tineri în ultimii ani și care are nevoie disperată de dezvoltare. Dezvoltare înseamnă ca pixul PSD să scrie și investiții pentru județul Suceava nu numai pentru sudul României”, a mai spus președintele Flutur.

El a mai declarat că a văzut că încep magistrale de gaz metan spre Dolj și că sugerează liderilor PSD Suceava să încerce să mai repare din greșeala proiectului lor din 2004 „Utilități și Mediu” și ca o compensare morală, după 15 ani de plăți făcute de populația județului fără beneficii,să fie aprobate câteva proiecte de magistrale de gaz natural și în județul Suceava.

„Prognoza meteo pentru perioada următoare arată vreme bună. Ne vedem la Centura Sucevei!. Vă anunț din timp ca să aduceți utilajele!”, a transmis Gheorghe Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de