Gheorghe Flutur: Primul metru de autostradă a fost făcut, iar guvernanților le va fi mai ușor să aloce bani pentru restul. Retrimiterea Legii bugetului în Parlament este o șansă pentru a se asigura finanțarea de drumuri de mare viteză în Suceava.


Intră acum și în grupul de

Retrimiterea legii bugetului în Parlament dă posibilitatea alocării de resuse pentru drumuri de mare viteză care să fie construite în județul Suceava și în regiunea Moldovei, a declarat, miercuri, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a arătat că după ce primul metru de autostradă a fost făcut va fi mai ușor de continuat.

Flutur a declarat pentru News Bucovina că președintele Kaus Iohannis a retrimis la Parlament Legea bugetului pentru anul 2019 cerând coaliției majoritare să facă îmbunătățirile și corecturile necesare pentru ca acest buget să conducă la dezvoltarea țării.

El a explicat că retrimiterea Legii bugetului în Parlament reprezintă o șansă pentru rediscutarea amendamentelor respinse pentru investiții majore în județul Suceava arătând că primul metru de autostradă a fost făcut, ceea ce îl face să creadă că le va fi mai ușor guvernanților să aloce bani pentru diferență, respectiv, drumul expres care să lege Suceava de București și autostrada care să lege Suceava de Ardeal și Occident.

„Ne dă posibilitatea să reluăm amendamentele care au fost respinse pentru județul Suceava. Un metru de autostradă e făcut. Să votăm pentru diferență!”, a spus Flutur.

„Poate că a fost mai grea pornirea Guvernului PSD-ALDE și salut inițiativa suceveanului Ștefan Mandachi pentru start și aș vrea să fie folosit de guvern ceea ce a făcut Mandachi. Avem acum șansa, în Parlament, să facem ceea ce e necesar. Dacă tot inițiativa privată a pornit de aici, de la Suceava, ar fi bine să urmeze exemplul investitorului sucevean și să dea drumul la investițiile în autostrada spre Ardeal și Occident și a drumului expres spre București”, a conchis Gheorghe Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de