PD-L speră să obţină 15 mandate de europarlamentar


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, care este şi preşedinte la nivel local al formaţiunii democrat -liberale, a anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că în această săptămână, PD-L începe selecţia candidaţilor pentru alegerile europarlamentare şi că va conta experienţa profesională, experienţa politică, experienţa în administraţie, dar şi prezentarea unui proiect european care ar urma să fie susţinut în faţa unei comisii. Liderul PD-L şi-a exprimat speranţa că partidul va obţine cel puţin 15 mandate de europarlamentar.

“PD-L poate să se gândească la cel puţin 15 locuri în PE”, a spus Flutur. El a mai arătat, totodată, că îşi propune ca PD-L Suceava să prezinte la selecţia naţională doi candidaţi care să fie incluşi pe lista de candidaţi ai partidului pentru alegerile europarlamentare.

PD-L a stabilit calendarul privind desemnarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, înscrierile urmând să fie făcute până în 28 februarie, pentru ca apoi să aibă loc o evaluare a comisiei de validare, un interviu până în 13 martie, data limită pentru aprobarea în BPN a listei fiind 23 martie.


Intră acum și în grupul de