Schimbare totală în Palatul Administrativ al Sucevei


Intră acum și în grupul de

Prefectul judeţului, Sorin Popescu, este pe cale să facă schimb de birouri cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Futur. Surse din Palatul Administrativ au declarat că discuţia cu privire la coborârea biroului preşedintelui Flutur, de la etajul II al Palatului Administrativ la I se duce de mai multă vreme şi că abia acum ea se va realiza, cât timp prefect este Popescu, susţinut de PD-L pentru această funcţie. Aceleaşi surse ne-au spus că Flutur ar fi vrut de la început să-şi amenajeze biroul la etajul I al Palatului, dar că nu a putut face acest lucru deoarece prefect era Ovidiu Doroftei, un apropiat al PNL şi nu al PD-L.

Gheorghe Flutur a recunoscut marţi, într-o conferinţă de presă, că doreşte o aşa-zisă „reorganizare a spaţiilor” şi că motivul ar fi acela că se doreşte de fapt ca oamenii „simpli” să aibă un mai bun acces la Consiliul Judeţean. Şeful executivului judeţean a mai spus că nu e normal ca cei care au treabă la CJ şi după ora 15 să nu poată accede decât „pe uşile laterale, pe culoare întunecate”.
De câteva zile, biroul fostului prefect Ovidiu Doroftei se află „în şantier” şi este de aşteptat ca imediat după ce se termină de văruit să fie executată şi mutarea. Palatul Administrativ este proprietatea Consiliului Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de