Băișanu la audierea ministrului Transporturilor: A plecat de la noi un mesaj simplu, dat un tânăr din Suceava care a construit un metru de autostradă. Mă alătur acțiunii „România vrea autostrăzi!”(VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților, vicepreședintele ALDE deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, a avut, marți, în comisia de Transporturi la audierea ministrului de resort Răzvan Cuc, că regiunea Moldovei are zero alocări financiare pentru infrastrutructura mare deși are cea mai mare nevoie de autostrăzi și drumuri expres și pare că aceasta e lăsată ca monedă de schimb în eventualitatea că „vin rușii”

Vicepreședintele ALDE Alexandru Băișanu i-a spus marți, ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc  că a fost împreună cu el în vizitarea șantierelor șoselelor de centură Suceava și Rădăuți și că au fost alocați banii necesari pentru finalizarea investiției de la Suceava și pentru lucrările prevăzute în acest an la Rădăuți.

El i-a transmis ministrului că e bine că merge în vizite pe șantierele deschise și că speră ca acum, după 12 ani, să se încheie lucrările la șoseaua de centură a Sucevei.

„Așa cum am mai spus, am impresia, câteodată, că Moldova a rămas ca monedă de schimb: dacă vin rușii să avem ce să le dăm la schimb pentru că de 28 de ani pe instrastructură mare Moldova a primit zero finațare. Dacă Transilvania a primit undeva la 60%, Bucuresti-Ilfov undeva la 35%, iar Dobrogea 3,5 %.

Reacția mea ca sucevean, ca moldovean, alături de alții, este una virulentă și scoate în evidență necesitatea de a se construi autostrăzi și drumuri expres în Moldova.

A plecat de la noi un mesaj simplu, dat un tânăr din Suceava care a construit „un metru de autostradă”. Este un semnal important. Eu personal mă raliez acestui fenomen din România, faptul că Moldova trebuie să primească fonduri pentru autostrăzi și infrastructura mare. Vreau să luați în considerare acest apel disperat al moldovenilor și să cântărim mai bine unde dăm banii și să mulțumim toată România inclusiv Moldova”, i-a transmis Băișanu lui Cuc (T.B.)


Intră acum și în grupul de