Flutur: Alături de toți primarii liberali susținem demersul lansat de Ștefan Mandachi și orice demers pentru construcția de autostrăzi. Din păcate, orice demers s-a lovit de un zid al Guvernului de la București. Îndemn parlamentarii de Suceava să voteze la Legea bugetului amendamentele pentru autostrada Moldova-Ardeal și drumul expres Siret-București


Intră acum și în grupul de

Președintele Gheorghe Flutur a făcut, marți,  un apel tuturor parlamentarilor suceveni, indiferent de culoarea politică, să susțină amendamentele la Legea bugetului de stat și să convingă Guvernul de la București că și Suceava și Moldova are nevoie de rețea de drumuri rapide, drumuri expres sau autostrăzi.

El a declarat că parlamentarii PNL de Suceava au depus amendamente la Legea bugetului atât pentru autostrada care leagă Moldova de Ardeal cât și pentru drumul expres Siret-Suceava-București care însă „au fost trântite” de majoritatea PSD-ALDE.

Gheorghe Flutur a mai anunțat că atât el cât și toți primarii PNL de Suceava susțin demersul lui Ștefan Mandachi.

„Vom susține toate demersurile care ar putea sensibiliza Guvernul de la București pentru construirea de drumuri rapide și în Moldova. Din păcate, trebuie să o spun, orice demers făcut până la această dată s-a lovit de un zid de netrecut al Guvernului de la București”, a spus Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de