Flutur, consternat că PSD-ALDE au refuzat să aloce bani pentru autostrăzi la rediscutarea Legii bugetului: Nu i-a sensibilizat nici gestul suceveanului care a construit un metru de autostradă și care a stârnit interesul țării. Singura soluție este ștampila de vot. Să muiem ștampila în bitum și să votăm ce trebuie!

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că este consternat că PSD-ALDE au refuzat să aloce fonduri pentru autostrăzi la rediscutarea Legii bugetului pentru 2019 în condițiile în care întreaga țară este sub imperiul gestului făcut de Ștefan Mandachi de a construi din fonduri proprii un metru de autostradă.

„Sunt consternat că nici măcar un gest care a stârnit interesul întregii țări și în afara țării a unui sucevean care a construit din propriile resurse un metru de autostradă nu i-a sensibilizat pe cei de la PSD-ALDE”, a spus Flutur.

El a subliniat că cei din PSD-ALDE au refuzat să aloce mai mulți bani pentru infrastructura rutieră și confirmă că nu-i interesează ce vor românii.

„Au dat copy/paste la buget și nu îi intersează. Singura soluție este ștampila de vot. Să muiem ștampila în bitum și să votăm ce trebuie!”, a spus Flutur. (T.B.)