Flutur, consternat că PSD-ALDE au refuzat să aloce bani pentru autostrăzi la rediscutarea Legii bugetului: Nu i-a sensibilizat nici gestul suceveanului care a construit un metru de autostradă și care a stârnit interesul țării. Singura soluție este ștampila de vot. Să muiem ștampila în bitum și să votăm ce trebuie!


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că este consternat că PSD-ALDE au refuzat să aloce fonduri pentru autostrăzi la rediscutarea Legii bugetului pentru 2019 în condițiile în care întreaga țară este sub imperiul gestului făcut de Ștefan Mandachi de a construi din fonduri proprii un metru de autostradă.

„Sunt consternat că nici măcar un gest care a stârnit interesul întregii țări și în afara țării a unui sucevean care a construit din propriile resurse un metru de autostradă nu i-a sensibilizat pe cei de la PSD-ALDE”, a spus Flutur.

El a subliniat că cei din PSD-ALDE au refuzat să aloce mai mulți bani pentru infrastructura rutieră și confirmă că nu-i interesează ce vor românii.

„Au dat copy/paste la buget și nu îi intersează. Singura soluție este ștampila de vot. Să muiem ștampila în bitum și să votăm ce trebuie!”, a spus Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de