Liderul PSD Suceava neagă că partidul ar avea probleme


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a apreciat scenariile care se fac privind înlocuirea din funcţie a preşedintelui organizaţiei judeţene, Gavril Mîrza, drept “o falsă problemă”. “Partidul e un organism viu. Fiecare membru se poate înscrie, respectând Statutul, la preşedinţia cărei organizaţii vrea să candideze. Cei care doresc, pot să se înscrie”, a spus Iordache.
Preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat sâmbătă, că a venit şi va pleca de la conducerea organizaţiei în funcţie de voinţa membrilor de partid şi nu “la propunerea unor profitori ai partidului care au avut demnităţi şi funcţii”. Mîrza consideră că, în prezent, în organizaţie se repetă un scenariu care a fost pus în practică la alegerea conducerii organizaţiei municipale PSD Suceava, “parte din actori fiind aceiaşi”, majoritatea din afara partidului, care influenţează membri de partid.
“Găsesc unelte în interior pentru a slăbi forţa organizaţiei”, a spus Mîrza, adăugând că “dacă asemenea acţiuni vor continua, vor fi luate măsuri statutare, până la excludere”. El a mai precizat că sunt “diversiuni” prin care se încearcă o ruptură între el şi prim-vicepreşedintele organizaţiei, deputatul Cătălin Nechifor, şi între el şi alţi colegi de partid, acţiuni pe care nu le mai tolerează.


Intră acum și în grupul de