Acasă Politica Nechifor: În campania electorală vom afla că Ion Lungu a pictat Mănăstirea...

Nechifor: În campania electorală vom afla că Ion Lungu a pictat Mănăstirea Voroneț, iar Gheorghe Flutur a făcut șoseaua de centură


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că a observat că acum mulți își arogă merite pentru lucruri realizate de alții și a dat ca exemplu finalizarea restaurării Cetății de Scaun, proiect care a fost încheiat în august 2015 când a fost inaugurat în prezența comisarului european Corina Crețu.

„Am preluat proiectul Cetății de Scaun de la 23 la sută execuție și am finalizat proiectul în 2015”, a spus deputatul Pro România.



Nechifor s-a arătat deranjat de faptul că acum alții își arogă merite pentru finalizarea acestui proiect.

„Să nu mai aud acum că inclusiv domnul Lungu a pictat la Vorneț și domnul Flutur a terminat centura Sucevei, sau alte lucruri care se mai spun acum”, a declarat Nechifor.

El a menționat că acesta a fost un proiect cu multă asistență tehnică de la Comisia Europeană asigurată cu sprijinul Corinei Crețu.

Potrivit lui Nechifor, Corina Crețu va veni la Vatra Dornei unde se derulează un  proiect important cu finanțare europeană, respectiv restaurarea Cazinoului din Vatra Dornei.

„Cu eforturile comune și ale Corinei Crețu, Vatra Dornei va putea deveni o nestemată a turismului din județul Suceava”, a spus Nechifor. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version