Bogdan Tohăneanu (Pro România): Drangea este un speculator și s-a folosit de modul în care Victor Ponta a guvernat pentru a da impresia că așa se va face în continuare, dar a venit ce a venit. De aceea în următorii 15-20 de ani PSD nu va mai câștiga niciodată majoritatea în nicio formulă.


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele pentru Afaceri Interne din Pro România, Bogdan Tohăneanu, a declarat, vineri, la Suceava, într-o conferință de presă, că președintele PSD Liviu Dragnea a reușit să se folosească de modul în care Victor Ponta a guvernat în perioada 2012-2015 pentru a da impresia că așa se va guverna în continuare, ceea ce nu s-a mai întâmplat.

„PSD a obținut scorul mare din alegeri prezentând guvernarea lui Victor Ponta. Toți oamenii care au votat PSD au crezut că este programul de guvernare și implemlementarea vor fi făcute în același stil și în același mod în care a făcut Victor Ponta cât a fost premier”, a spus Tohăneanu.

El crede că aceasta este motivul pentru care lumea a votat PSD.

„Pe vremea PSD 2012-2015 oamenii au văzut că lucrurile se fac temeinic. Dacă Victor Ponta a crescut pensii și salarii le-a făcut într-un mod rațional. Acesta a fost avantajul pe care l-a folosit Liviu Dragnea. Dragnea este un speculator. Ăsta este motivul pentru care PSD a ajuns la 46 la sută în alegerile parlamentare”, a spus vicepreședintele Pro România .

El a menționat că în campanie Dragnea nu s-a certat cu nimeni și că a prezentat doar programul și a încercat să spună cifre „după care a venit ce a venit”.

„Ăsta este motivul pentru care PSD nu va mai câștiga niciodată majoritatea în nicio formulă în următorii 15-20 de ani”, a spus Tohăneanu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de