Cătălin Nechifor siderat de jocul politic al PNL: Ludovic Orban parcă este președinte de onoare al PSD. Prin ceea ce face e mai bun pentru PSD decât Ion Iliescu


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că este siderat de modul în care acționează PNL ca principal partid de opoziție care prin ceea ce face ajută PSD și consideră că liderul liberal Ludovic Orban e președinte de onoare al PSD.

Nechifor a spus că la alegerile din 2016 modul în care PNL a acționat a fost groaznic pentru că nu a intrat în jocul politic.

„Am rămas siderat cum un partid istoric, cu structură, nu a intrat în joc”, a spus Nechifor.

El a arătat că, din păcate aceeași chestiune se întâmplă și acum.

„Din nefericire, Ludovic Orban e președinte de onoare al PSD. Mai bun decât Ion Iliescu este Ludovic Orban pentru PSD. Ceea ce fac Ludovic Orban și PNL pentru PSD este apă rece din Carpați, e ceva de neînchipuit”, a spus Nechifor.

El a amintit că la alegerile parlamentare din 2016 liderul PSD, Liviu Dragnea s-a folosit de realizările lui Victor Ponta ca prim ministru.

„Legendarea pe Victor Ponta a funcționat foarte bine”, a spus Nechifor care s-a întrebat de câte ori s-a spus în campanie că Liviu Dragnea a făcut ceva.

El precizat că în campania electorală din 2916, când Victor Ponta a început campania împreună cu Liviu Dragnea, oamenii veneau lângă Victor Ponta și își făceau poze cu el și nu lângă Dragnea ceea ce l-a determinat pe liderul PSD să renunțe la campania făcută împreună cu Ponta și chiar să încerce să saboteze acțiunile electorale ale fostul premier Victor Ponta.

Nechifor a spus că în 2016 PSD a obținut 46 la sută din voturi, iar acum este cotat undeva în jur de 30 la sută și s-a întrebat spre cine s-ar fi îndreptat cei nemulțumiți de Dragnea și PSD dacă nu ar exista varianta Pro România.

„Eu cred că Pro România e o variantă bună. Mulți au votat PSD și pentru Victor Ponta”, a spus Nechifor.(T.B.)


Intră acum și în grupul de