Alexandru Băișanu, la lansarea candidaților ALDE pentru europarlamentare: Am obosit să accept ca noi, românii, să mai trimitem lichele în Parlamentul European care să spună că suntem hoți și că avem nevoie de administratori din afară


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele ALDE deputatul de Suceava Alexandru Băișanu a declarat, sâmbătă după amiaza, la Iași, la conferința regională de lansare a candidaților ALDE la europarlamentare că a obosit să accepte ca românii să mai trimită lichele în Parlamentul European.

„Am obosit să mai accept ca noi, românii, să mai trimitem lichele în Parlamentul European care în loc să ne spună că suntem urmașii lui Decebal, Traian sau Ștefan cel Mare și Vlad Țepeș, le spun europenilor că noi suntem slabi, că noi suntem hoți cu toții, că nu ne descurcăm, că avem nevoie de administratori aduși de afară, că avem nevoie de firmele lor de construcții că ai noștri nu sunt buni de nimic, că noi nu am făcut nimic până când ne-am trezit la un moment dat în Europa”, a spus Băișanu.

El a spus că românii sunt dintotdeauna în Europa.

„Noi nu am intrat în Europa. Noi suntem pentru că nu am ieșit din Europa și nu vom pleca din Europa că vor unii sau alții”, a spus liderul ALDE.

El a mai declarat că a obosit să vadă un român trăitor în Franța, adus peste noapte secretar de stat la Ministerul Agriculturii ținut acolo un an-doi pentru a i se face o imagine de mare agricultor, iar apoi numit de Franța, în numele României, comisar european pentru Agricultură, făcând referire la Dacian Cioloș.

„Ce a rămas de acolo? 80 de euro primește țăranul român pentru pășune, iar țăranul francez 500 de euro. Asta a rămas după ce, cinci ani de zile,  Cioloș, astăzi candidat la președinție, sprijinit de un fel de neo-marxism, încearcă să ne vândă gogoși că el e mare patriot. Cât a fost acolo a înmormântat agricultura României”, a afirmat Băișanu.

El a transmis că la aceste alegeri trebuie votat oameni care au demonstrat că pot fi patrioți cum sunt cei din ALDE și a subliniat că țara are nevoie de oameni cu suflet pentru România și a arătat că sunt foarte puțini

„Să nu mai votăm pe cei care au înjurat țara care le-a dat pâine, carte, sănătate și viitor, ci pe ai noștri”, a spus Băișanu.

El a mai declarat că acești aleși împreună cu toți membrii ALDE vor trebui apoi  să sprijine candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la Președinția României.(T.B.)

Stefan Alexandru Baisanu#aldesuceava

Gepostet von AldeSuceava am Samstag, 13. April 2019

Intră acum și în grupul de