Gheorghe Flutur: Este cutremurătoare și halucinantă reacția liderului PSD Liviu Dragnea la adresa unui tânăr care a avut curajul să-l înfrunte, spunându-i în față ce gândește


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, condamnă atitudinea liderului PSD Liviu Dragnea, de joi după-amiză, de la Dumbrăveni, de la mitingul electoral organizat în Sala Sporturilor din comună.

„Este cutremurătoare și halucinantă reacția liderului PSD Liviu Dragnea la adresa unui tânăr care a avut curajul să-l înfrunte, spunându-i în față ce gândește. Astăzi, la aproape 30 de ani de la Revoluție, când în sfârșit aflăm despre adevărul dureros în ceea ace-l privește pe “părintele” PSD Ion Iliescu, cel care cerea sprijin prietenilor de la răsărit, vedem că urmașii lui nu se dezic de regretabile apucături staliniste. Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în față și din ce se vede nu lipsea mult ca tânărul să primească o “corecție” din care nu știm dacă ar fi lipsit “tratamentul” pe care unii din diaspora l-au primit pe 10 august la București. Și asta doar pentru că a avut curajul să spună ce gândește. Dezaprob reacția liderului PSD. Este jignitoare față de cetățeni care consideră că la 30 de la Revoluție poți gândi liber și să spui ce gândești. În fața unor astfel de gesturi și personaje trebuie să fim cu toții uniți și în perioada următoare să-i trimitem pe acești lideri la ”groapa de gunoi a istoriei”, pentru ca politic aceștia să reprezinte pe viitor, în cât mai scurt timp, #NIMIC”, a transmis preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Reamintim că aproape o mie de persoane au participat, joi după amiaza, la Dumbrăveni, la un miting electoral al PSD organizat în Sala Sporturilor din comună, unde a participat liderul PSD, Liviu Dragnea și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Conducerea PSD a fost primită cu fanfară, iar Liviu Dragnea a făcut „o baie de mulțime” în timp ce prietena lui, Irina Tănase, se fotografia cu diverși susținători.

În sala unde a fost organizat mitingul, militanți ai PSD au agitat steaguri tricolore, ale UE și pancarte cu mesajul „Liviu Dragnea Președinte”

La acest miting Liviu Dragnea a fost deranjat când în discursul său a fost întrerupt de un tânăr care i-a spus că PSD nu a făcut nimic.

„Ce am făcut noi?”, a spus Liviu Dragnea, fiind completat de un tânăr „Nimic!”.

Președintele PSD a replicat: „Nimic ești tu. Ți-o spun direct. Ai răbare să spun ce am făcut noi minicinosule!”.

Liviu Dragnea a vorbit apoi despre măriri de salarii și pensii și alocări de fonduri pentru satul românesc și pentru susținerea agriculturii și a acuzat interesele străine că acționează împotriva românilor și că aceștia ar fi susținuți de Klaus Iohannis și de cei care au tăiat un sfert din venituri.

După miting, delegații la conferința județeană a PSD Suceava au participat la ședința extraordinară unde alegerile au durat câteva minute, candidații fiind loc pe loc, fără să existe o competiție.

Astfel, prin ridicare de mâini, a fost ales președinte senatorul Ioan Stan, iar vicepreședinți au fost aleși parlamentarii, mai mulți primari, Gavril Mârza, dar și liderul OM PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, care însă a lipsit de la această ședință. Totodată, a fost aleasă și conducerea Biroului Permanent Județean.

„Vreau să-l felicit pe domnul Ioan Stan pentru faptul că în sfârșit a fost ales președinte. S-a tot amânat această conferință”,a spus Liviu Dragnea.

El le-a spus membrilor PSD Suceava că Ioan Stan are capacitatea să-i unească și să-i conducă spre un rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare și chiar la cele prezidențiale.

Întrebat în conferința de presă de lipsa de competiție din PSD Suceava, Liviu Dragnea a răspuns că în această organizație s-a decis de comun acord să se meargă cu această echipă și a subliniat că nu se poate vorbi de lipsă de competiție în partid.

La Conferința de alegeri a PSD Suceava au fost mai multe discursuri din partea unor primari și a miniștrilor care l-au însoțit pe liderul PSD.

După ce primarul de Voitinel, Maria Pleșca, a spus „instanță” în loc de „asistență”, iar primarul de Dumbrăveni, Ioan Pavăl, a spus că va merge cu el până la capăt, indiferent care va fi acest capăt, arătând că a cunoscut oameni care au ajuns în arest, liderul PSD Liviu Dragnea a abordat problemele sale cu justiția, clamând că a furat noroaie pentru a se turna asfalt, că a furat spitale închise pentru a deschide și moderniza spitale și că, în general, „a furat” viața grea a românilor pentru a le oferi acestora o viață mai bună.

El a spus că se încearcă să fie lovit din toate direcțiile, dar că el rezistă și că rămâne cu coloana dreaptă chiar dacă a avut probleme medicale.


Intră acum și în grupul de