Un bărbat din Fălticeni a ajuns în arestul Poliției după ce a produs un accident rutier și a părăsit locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost reținut și încarcerat în arestul IPJ Suceava, după ce a produs un accident rutier și a fugit de la fața locului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, accidentul a avut loc în cursul zilei de marți, 16 aprilie a.c., pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni.

Poliția a arătat că șoferul unei mașini a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de către o femeie de 35 de ani, localnică, care circula din sens opus, după care a a părăsit locul accidentului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei fetițe de 10 ani, pasageră în autoturismul condus regulamentar de femeia de 35 de ani, care a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

În urma accidentului, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar polițiștii au întocmit un dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Continuând cercetările, polițiștii au stabilit în cursul zilei de joi, 18 aprilie a.c. faptul că în momentul producerii evenimentulul șoferul care a părăsit locul faptei este un bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate.

Astfel, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspectul de 30 de ani pentru comiterea infracțiunii de ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de