Lucian Harșovschi: Avem la PNL o echipă care funcționează foarte bine. PNL este singura alternativă la actuala guvernare PSD-ALDE care numai bunăstare nu a adus


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreședintele organizației municipale PNL Suceava, viceprimarul Lucian Harșovschi, a declarat pentru News Bucovina că PNL este singura alternativă la actuala guvernare PSD-ALDE despre care nu se poate spune că a adus bunăstare românilor în condițiile în care costul vieții a crescut, iar creșterile de venituri au fost acoperite de inflație.

Harșovschi a spus într-un interviu că nu comentează ultimele sondaje, apreciind că cele mai bune sondaje sunt rezultatele din alegeri.

„Eu consider că PNL este singura opțiune la actuala guvernare PSD-ALDE care numai bunăstare nu dă. Vedeți la cât a ajuns euro, uitați-vă la facturi, la combustibil”, a spus Lucian Harșovschi.

El a subliniat că salariile au crescut, dar că mai mult în domeniul public decât în sectorul privat și consideră că situația nu este normală pentru că sectorul privat susține sistemul bugetar.

„Am spus-o tot timpul că nu e normal ca sistem bugetar să aibă salarii mai mari ca sistemul privat pentru că privatul este cel care susține economia, în principal, Au fost aceste majorări de salarii care au fost bune, dar care trebuie susținute prin economie nu prin împrumuturi”, a spus Harșovschi.

El a mai arătat că în ceea ce privește organizația PNL Suceava, aceasta este în continuare foarte bine reprezentată la nivel național atât prin președintele Gheorghe Flutur, cât și prin deputatul Ioan Bălan, vicepreședinte al partidului, dar și prin primarul Ion Lungu care este unul dintre cei mai importanți primari liberali de municipiu reședință de județ.   

El a arătat că echipa liberală suceveană funcționează foarte bine.

„Avem o echipă la PNL care funcționează foarte bine”, a spus Harșovschi.

Întrebat dacă este mulțumit cu funcția de viceprimar și dacă își dorește o altă candidatură, prim vicepreședintele organizației municipale PNL Suceava, a arătat că el și-a exprimat doar în 2014 intenția de a candida la alegerile europarlamentare, dar nu și acum.

„Eu am fost, sunt și voi fi un om de echipă. Tot timpul mi-am exprimat părerile în cadru restrâns și decizia luată democratic am respectat-o și susținut-o întotdeauna. Să fii de cuvânt este un lucru care te ajută pe termen mediu și lung și așa reușești să te înconjori de o echipă cu oameni buni”, a conchis Lucian Harșovschi. (T.B.)


Intră acum și în grupul de