Tinerii din Pro-Romania invită sucevenii să decidă prin votul din 26 mai viitorul copiilor lor


Intră acum și în grupul de

Tinerii din organizația județeană Suceava de tineret a Pro-România au sărbătorit într-un fel aparte Ziua Tineretului cu un moment folcloric pe care l-au oferit sucevenilor prezenți pe esplanada din fața Casei Culturii din municipiul reședință de județ.

”A fost un moment inedit. Unul special pentru noi, cei care am fost acolo. Am încercat să arătăm sucevenilor că cei din Organizația de Tineret PRO-România sunt altfel, dar că, deși tineri, ținem la portul tradițional și la muzică populară care de fapt ne diferențiază în spațiul Uniunii Europene”, a explicat  liderul județean al tinerilor din Pro-România, Maria Aurelia Turenschi.

 După ce au socializat cu copiii aflați în zonă fetele din Pro-România au încins o horă pe cunoscuta melodie ”Bălăceana”.

”Sper că sucevenii conștientizează cât de importantă este prezența tuturor la vot și că viitorul copiilor, a nepoților, depinde de noi. Noi chiar vrem o țară ca în afară! 26 mai e ziua când putem demonstra că ne pasă. Mesajul nostru pentru tineri este de a se implica la alegerile europarlamentare care vor avea loc la finele lunii mai și de a veni la vot pentru că este un vot care contează”, a conchis Maria Aurelia Turenschi.   


Intră acum și în grupul de