Acasă Politica Vasile Blaga, la Suceava: Un partid are zestre doar numărul de voturi....

Vasile Blaga, la Suceava: Un partid are zestre doar numărul de voturi. După alegeri, unii le numără cu sacul, alții cu batista. Va trebui să dovedim că PNL este cel mai mare partid din România. PSD este rănit, dar încă nu este învins


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Vasile Blaga, candidat la alegerile europarlamentare, a declarat marți după amiaza la mitingul electoral al PNL din centrul Sucevei că PNL va trebui să dovedească la aceste alegeri că este cel mai important partid din țară, avertizând că PSD este rănit, dar încă nu învins.

„De 30 de ani ne batem cu PSD. PSD nu este în cea mai bună formă a lui. E rănit, dar încă nu e învins. Să nu ne culcăm pe o ureche că nu este învins, dar niciodată nu am avut o șansă ca acum ca să-l îngenunchem”, a spus Blaga.



Liderul liberal a arătat că acum PSD spune că vrea să fie patriot în Europa, dar într-o Europă care nu-l vrea pentru că familia politică a PSD vrea excluderea acestuia.

El a arătat că PSD a adus scumpiri în țară ca s-a ajuns ca un kilogram de cireșe să coste cât un miel de Paști.

Vasile Blaga a mai spus că acum PSD încearcă să păcălească primarii cu Fondul Național de Dezvoltare care ar avea 10 miliarde de euro, dar Guvernul s-a împrumutat recent cu 3,5 miliarde de euro pentru că nu are bani de pensii și salarii.

El a transmis că PSD va trebui învins.

„Nu-i putem învinge numai cu slogane. Trebuie să mergem din casă în casă și să explicăm oamenilor că noi vrem statul de drept, dar că vrem la nivelul Uniunii Europene un mecanism care să verifice statul de drept în toate țările membre”, a spus Vasile Blaga care a mai declarat că va cere și intrarea României în Spațiul Schengen, dar că acest lucru nu se va putea face cât timp PSD este la guvernare.

El a mai arătat că PNL nu are amici din alte partide în această campanie electorală și că eventuale alianțe se vor putea discuta după alegeri.

„Vreau să spun că noi suntem în competiție electorală și cu cei din opoziție, că nu avem prieteni în campania electorală. Un partid are o singură zestre: numărul de voturi. Altceva n-are. Și atunci, ne vom număra merele după alegeri. Unii cu sacul, alții cu batista. Fiecare cu ce are. Și apoi putem discuta despre alianțe. Dar trebuie să dovedim că suntem cel mai mare partid din România”, a declarat Vasile Blaga.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version