Politologul Adrian Botezatu a trecut la PNL Suceava

Analistul şi politologul sucevean, Adrian Botezatu, fost şef de cabinet al prefectului social-democrat Ioan Cuşnir din perioada 2000-2004, a trecut la PNL. Biroul Permanent municipal sucevean al organizaţiei liberale a luat în discuţie, marţi seară, adeziunea lui Botezatu şi a decis admiterea acestuia în rândurile sale. Analistul a fost de multe ori în „contre” cu mai mulţi lideri politici locali, în condiţiile în care de mai bine de 4 ani nu a mai activat în primele rânduri ale politicii sucevene. „Am ales să intru în PNL pentru că, în momentul de faţă, este singurul partid în care democraţia nu a fost ucisă şi înmormântată”, a declarat tânărul politolog sucevean.

Adrian Botezatu este una dintre suprizele cu care PNL Suceava vine pe scena politică şi, surse demne de încredere din cadrul partidului, ne-au spus că PNL mai pregăteşte o „mega-surpriză” la nivelul achiziţiilor în materie de tineret sucevean de perspectivă.

În conferinţa de presă programtă a avea loc miercuri dimineaţă la sediul PNL vor fi făcute publice şi motivele care au condus la trecerea lui Adrian Botezatu, de pe „stânga politicii sucevene” pe „dreapta”.

loading...