Politologul Adrian Botezatu a trecut la PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Analistul şi politologul sucevean, Adrian Botezatu, fost şef de cabinet al prefectului social-democrat Ioan Cuşnir din perioada 2000-2004, a trecut la PNL. Biroul Permanent municipal sucevean al organizaţiei liberale a luat în discuţie, marţi seară, adeziunea lui Botezatu şi a decis admiterea acestuia în rândurile sale. Analistul a fost de multe ori în „contre” cu mai mulţi lideri politici locali, în condiţiile în care de mai bine de 4 ani nu a mai activat în primele rânduri ale politicii sucevene. „Am ales să intru în PNL pentru că, în momentul de faţă, este singurul partid în care democraţia nu a fost ucisă şi înmormântată”, a declarat tânărul politolog sucevean.

Adrian Botezatu este una dintre suprizele cu care PNL Suceava vine pe scena politică şi, surse demne de încredere din cadrul partidului, ne-au spus că PNL mai pregăteşte o „mega-surpriză” la nivelul achiziţiilor în materie de tineret sucevean de perspectivă.

În conferinţa de presă programtă a avea loc miercuri dimineaţă la sediul PNL vor fi făcute publice şi motivele care au condus la trecerea lui Adrian Botezatu, de pe „stânga politicii sucevene” pe „dreapta”.


Intră acum și în grupul de