Alexandru Băişanu încearcă să-şi confirme funcţia prin votul organizaţiei


Intră acum și în grupul de

Preşedintele interimar al PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu (ex-prefect al judeţului), a anunţat miercuri dimineaţă că nu intenţionează să plece la PSD, indiferent dacă va câştiga sau nu alegerile pentru preşedinţia organizaţiei municipale, confirmând astfel că va fi unul dintre candidaţii la funcţia cea mai înaltă din organizaţia municipală. Băişanu a precizat ulterior că anunţul oficial privind înscrierea în cursa pentru preşedinţie va fi făcut conform statutului şi a lăsat să se înţeleagă că nu exclude ca depunerea candidaturii să fie făcută chiar cu 48 de ore înainte de Adunarea Generală de Alegeri, conform statutului.

Fostul prefect al judeţului a mai spus cu aceeaşi ocazie că ceea ce s-a vehiculat în presa locală în ultimele două săptămâni, cu privire la posibila sa plecare din PNL la PSD, sunt de fapt “simple scorneli”, care nu au nici un fel de substrat real. Băişanu a refuzat să spună ce rol intenţionează să joace în perioada următoare, dar a dat asigurări că Biroul Permanent Municipal al organizaţiei municipale se ocupă la modul cel mai serios de organizarea acestor alegeri şi a lansat invitaţia către toţi membrii cu drept de vot din partid, de a se prezenta la alegeri şi a-l desemna pe “cel mai bun dintre liberali” la vârful organizaţiei.

Până acum şi-a anunţat candidatura la preşedinţia organizaţiei municipale Suceava consilierul judeţean Mihai Aurel Steiciuc. Alegerile pentru fotoliul de preşedinte al PNL Suceava sunt programate pentru data de 28 martie, la doar o săptămână după Congresul Extraordinar al partidului.


Intră acum și în grupul de