Deputatul Eugen Bejinariu le dă de lucru preşedinţilor PSD şi PD-L


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, vrea ca liderii PSD şi PD-L, Gavril Mîrza şi Gheorghe Flutur, să aibă, în cursul zilei de vineri, o întâlnire şi să se pună de acord asupra modului de repartizare a banilor de la bugetul Consiliului Judeţean Suceava. Bejinariu şi-a exprimat, într-o conferinţă de presă, nemulţumirile asupra modului cum au fost repartizate fondurile la ultima şedinţă extraordinară a CJ, pentru oraşele şi comunele din judeţ. Faptul că primarii PSD au fost ignoraţi l-a nemulţumit pe deputatul sucevean, care consideră că acest lucru nu este normal şi a apreciat votul negativ dat de consilierii social-democraţi ca fiind unul normal, în condiţiile în care nu s-a discutat înainte, în cadrul Coaliţiei judeţene, modul cum se vor da banii de la CJ.

Bejinariu este de părere că modul de lucru din cadrul CJ Suceava, impus până acum de preşedintele Gheorghe Flutur (PD-L), nu este unul lucrativ şi a spus că o întâlnire “lămuritoare” dintre Gavril Mîrza şi Gheorghe Flutur se impune de urgenţă.

Parlamentarul sucevean a făcut declaraţiile la sediul PSD Suceava, fără ca liderul PSD al organizaţiei judeţene să fie de faţă.


Intră acum și în grupul de