Deputatul Gheorghe Coroamă vrea ca alegerile în PNL Suceava să aibă loc după 7 iunie


Intră acum și în grupul de

Proaspătul deputat PNL de Vicov, Gheorghe Coroamă, va cere conducerii centrale a partidului ca data organizării alegerilor la nivelul orgaizaţiei judeţene Suceava să fie amânată pentru o zi după alegerile europarlamentare. Coroamă a spus vineri, într-o conferinţă de presă, că momentul stabilit pentru alegerile la judeţ, 10 mai, este nepotrivit, în condiţiile în care în perioada respectivă are loc campania pentru alegerile euro-parlamentare şi că în felul acesta se vor suprapune două evenimente foarte importante pentru PNL, care nu vor putea fi onorate la totala capacitate a organizaţiei judeţene.

“În condiţiile în care în perioada aceasta este campanie, cred că ar fi un motiv foarte bun pentru cei ce vor să candideze ca să se implice şi să demonstreze că au potenţial şi pot aduce voturi”, a explicat Coroamă. Din punctul său de vedere, alegerile la PNL Suceava ar trebui să aibă loc în luna iunie, după data de 7.

Altfel spus, parlamentarul sucevean doreşte ca cei care vor să acceadă într-o funcţie la nivelul organizaţiei judeţene să facă dovada capacităţilor organizatorice şi a potenţialului pe care-l au de a atrage voturi şi cu rezultatele obţinute la alegerile pentru Parlamentul Europei să vină apoi în cadrul Conferinţei Judeţene şi să reclame un post sau altul.

Gheorghe Coroamă – posibil candidat la funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene

Deputatul sucevean a lăsat să se înţeleagă faptul că nu exclude posibilitatea intrării sale în cursa pentru adjudecarea fotoliului de preşedinte al organizaţiei judeţene. El nu a făcut o declaraţie explicită în acest sens, însă surse din apropierea parlamentarului ne-au spus că acesta se gândeşte foarte serios să se implice în competiţia la vârf a partidlui. În momentul de faţă, singurul competitor serios ar fi senatorul Tiberiu Prodan, însă acesta are serioase probleme în partid, atât la Suceava, cât şi la Bucureşti, din cauza rezultatelor foarte slabe obţinute la alegerile locale, dar şi la cele parlamentare.


Intră acum și în grupul de