Lorand Ercse s-a înscris în cursa pentru şefia PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul consilier local sucevean, Lorand Ercse (actualmente om de afaceri), şi-a anunţat luni intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PSD. Ercse a mai cochetat în urmă cu doi ani cu ideea de a câştiga fotoliul de lider, însă a fost „executat” de echipa de atunci din fruntea partidului şi nu a reuşit decât să piardă cu succes alegerile.

La acea vreme candidaseră la funcţie trei persoane, Virginel Iordache (care a şi câştigat), Niculai Bosancu şi Lorand Ercse. După şedinţa de alegeri, destul de furtunoasă de altfel, şi care a fost prezidată de liderul judeţean al organizaţiei, Gavril Mîrza, scorul a fost în favoarea lui Iordache, nu însă fără a exista o serie întreagă de acuze cu privire la modul cum s-au numărat voturile.

Ercse a anunţat conducerea organizaţiei judeţene de intenţia sa şi speră că la alegerile care vor veni şansele să fie ales preşedinte să crească. Deocamdată, pentru alegerile din prima parte a lunii aprilie s-au înscris în competiţie actualul preşedinte, Virginel Iordache, şeful grupului de aleşi locali din Consiliul Local Suceava şi Lorand Ercse.


Intră acum și în grupul de