Ioan Bălan: Alegerile din 26 mai pot fi începutul revenirii la normalitate și de ieșire din coșmarul care înseamnă guvernarea PSDragnea. Șansa generației de mâine este ca generația de azi să se trezească


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a făcut, vineri, un apel pentru o prezență masivă la vot ceea ce va duce la revenirea țării la normalitate și ieșirea din coșmarul care înseamnă guvernarea PSDragnea.

„Alegerile europarlamentare de duminică, dar și referendumul privind justiția inițiat de președintele Klaus Iohannis, sunt începutul revenirii țării la normalitate și de ieșire din acest coșmar care a însemnat guvernarea PSDragnea. Trebuie să recunoaștem că hibernarea dreptei românești la ultimele alegeri a adus la guvernare PSD, care a devenit un monstru politic, un cormoran roșu,  reciclat din epoca lui Ion Iliescu și reșapat de Adrian Năstase”, a spus Ioan Bălan.

Liderul liberal a adăugat că nu trebuie uitat că de la Revoluție și până acum, „Ciuma roșie” a bântuit județul Suceava, iar această pustiire a fost întreruptă, cu votul sucevenilor, în două rânduri, în iunie 2008 și apoi în iunie 2016, de Gheorge Flutur și PNL care au redat speranța bucovinenilor și odată cu ei, întregii Moldove,  că „această pacoste care este PSD poate fi eradicată”

„Dacă Gavril Stiharul se întreba că dacă somnul rațiunii naște monștri, cine e al doilea părinte, atunci răspunsul este: Noi. Noi cei indiferenți, noi cei neimplicați, noi cei indignați și scârbiți de politică, noi cei care devenim complici ai PSD mai ales pentru că nu mergem la vot. Prezenta masivă la vot în 26 mai va lăsa acest monstru roșu orfan,  iar din toamnă noi toți și Președintele Iohannis vom împăia și trimite în istorie cormoranul roșu punând astfel capăt acestui coșmar și acestui accident democratic care a însemnat guvernarea PSD pentru că șansa generației de mâine este ca generația de azi să se trezească”, a declarat deputatul Ioan Bălan.(T.B.)


Intră acum și în grupul de