Consilierul local Ovidiu Donţu lansează ofensiva pentru parcări în Suceava


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD Suceava la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Ovidiu Donţu, care este consilier local, a anunţat că va propune deliberativului local să adopte o decizie prin care să poată mări considerabil numărul locurilor de parcare din oraş.

Donţu a spus într-o conferinţă de presă că proiectul lui se intitulează “Parcări extremă urgenţă!” şi că doreşte prin acesta să implementeze la Suceava modelul adoptat în cadrul Sectorului 3 din Bucureşti (şi apoi şi la Botoşani) prin care se micşorează suprafaţa trotuarelor şi se realizează locuri de parcare perpendiculare faţă de borduri.

Consilierul local sucevean a mai spus că pentru început ar putea fi luate în considerare Bulevardul George Enescu, porţiunea de la Centrul de Calcul către Catedrala Ortodoxă şi strada Universităţii.

“Din punctul nostru de vedere, este momentul să dăm mai multă atenţie locurilor de parcare. Suceava este aproape sufocată. Soluţia propusă de noi este oarecum ieftină şi uşor de pus în practică”, a conchis Ovidiu Donţu.


Intră acum și în grupul de