PSD Suceava a analizat rezultatul alegerilor în BPJ. Ioan Stan: Electoratul așa a decis, iar electoratul este suveran. Vom vedea ce ne aduce viitorul, dar depinde numai de noi


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Județean al PSD Suceava a analizat, vineri, rezultatul alegerilor europarlamentare și au fost identificate cauzele rezultatului modest, între care au fost cele privind valul împotriva PSD și a fostului lider, Liviu Dragnea, gafele chiar în campanie ale unor lideri ai partidului, sau atitudinea arogantă a unor membri de partid numiți în funcții publice care a condus în principal la pierderea electoratului din mediul urban, au declarat surse participante.

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că a fost o analiză pertinentă a rezultatelor alegerilor europarlamentare, iar membrii BPJ au luat cuvântul și au exprimat opinii privind cauzele care au condus la aceste rezultate.

„Au fost foarte multe luări de cuvânt”, a spus Stan.

El a arătat că electoratul așa a decis, iar electoratul este suveran.

„Ne organizăm. Vom vedea ce ne aduce viitorul, dar depinde numai de noi”, a spus Ioan Stan.

Președintele PSD Suceava a mai declarat că săptămâna viitoare urmează să fie convocat un Comitet Executiv Județean care să stabilească delegații la Congresul PSD din 29 iunie.

Vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, purtător de cuvânt al organizației, a declarat că în ceea ce privește situațiile punctuale din organizație nu s-au discutat decât principii.

„Nu s-a discutat un om sau un subiect anume, ci s-au discutat principii ca pe viitor să nu mai fie apariții în presă fără ca în prealabil să existe discuții în interior, dar nici reclamații la organizația centrală fără ca problema să fie discutată la Suceava”, a spus Rădulescu.  (T.B.;M.C.)


Intră acum și în grupul de