Gheorghe Flutur despre Crin Antonescu: „Să vedem ce e – Medvedev sau Obama?”


Intră acum și în grupul de

PD-L va analiza dacă va putea avea un dialog cu noua conducere a PNL, a declarat marţi, vicepreşedintele la nivel naţional al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur, care a arătat că nu poate aprecia viitorul relaţiilor PD-L cu noua conducere a PNL, întrucât aceasta nu a prezentat un program politic pentru partid sau pentru ţară, ci doar l-a atacat pe Traian Băsescu. „Atât timp cât nu au un program politic pentru partid şi pentru România nu am ce comentariu să fac.

Am văzut că au doar atacuri la Traian Băsescu”, a spus vicepreşedintele PD-L, care consideră că noul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, nu este credibil, pentru că „are doar glumiţe în program şi atacuri la Băsescu”.

Întrebat dacă PD-L va avea un dialog cu Crin Antonescu în condiţiile în care lideri ai partidului au anunţat că nu pot discuta cu PNL atât timp cât la conducerea formaţiunii liberale este Călin Popescu Tăriceanu, Flutur a spus că „mai întâi să vedem dacă e Medvedev sau Obama”, făcând referire la aprecierile prin care Antonescu ar putea fi „Obama al României”. „Vom vedea dacă e de dialog”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de