Ion Lungu nu pariază pe „rădăcinile” sucevene ale Elenei Băsescu


Intră acum și în grupul de

Şeful de campanie al organizaţiei judeţene Suceava a PD-L la europarlamentare, primarul Ion Lungu, a apreciat, miercuri, într-o conferinţă de presă că scorul electoral al PD-L în municipiul Suceava nu va fi afectat de candidatura independentă a Elenei Băsescu, în condiţiile în care bunicii acesteia sunt suceveni . În opinia sa, candidatul independent Elena Băsescu va fi votat de un segment din electorat care de regulă nu merge la vot, acum având motiv să-şi exprime opţiunea. „Este posibil să o voteze cei care nu merg la vot de regulă. Acum aceştia s-au putea să meargă la vot”, a spus Lungu. El a menţionat că nu va fi făcută o strategie aparte pentru a contrabalansa candidatura independentă a Elenei Băsescu, arătând că PD-L va dovedi şi la alegerile europarlamentare că este cel mai important partid din Suceava.

Ion Lungu a arătat că în municipiul Suceava au fost strânse aproape 5000 de semnături pentru susţinerea listei candidaţilor PD-L pentru PE.

Elena Băsescu a anunţat, săptămâna trecută, că demisionează din PD-L pentru a candida ca independent la alegerile europarlamentare, după care va reveni în formaţiunea democrat-liberală.


Intră acum și în grupul de