Orest Onofrei vrea să scoată „dinţii” şi veninul din liderii PSD


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, nu mai tolerează atacurile partenerilor de guvernare, PSD, fiind de părere că acestea s-au înteţit nejustificat în ultima perioadă şi nu pot fi scuzabile atât timp cât acestea sunt lansate de principalii lideri ai social-democraţilor. Onofrei a apreciat că aceste atacuri nu fac parte din categoria declaraţiilor dintre două partide care sunt în competiţie, fiind în acelaşi timp partenere de guvernare, ci sunt mult mai grave, fiind lansate la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi premierului Emil Boc.

„Nu mai pot fi scuzabile aceste atacuri pentru că nu vin din partea unor membri de partid care nu se supun disciplinei partidului, ci sunt chiar din partea primilor trei lideri marcanţi ai PSD, cum ar fi preşedintele organizaţiei municipale Bucureşti, preşedintele Consiliului Naţional sau preşedintele partidului”, a declarat duminică senatorul sucevean. El a arătat că PSD nu poate fi şi la guvernare şi în opoziţie şi că nu este corect să critici guvernul fiind parte din guvernare.

„PSD se comportă ca mormonii. S-au căsătorit fără să renunţe la prima nevastă, aducând la guvernare şi PNL şi UDMR”, a mai spus prim-vicepreşedintele PD-L Suceava. Senatorul PD-L a mai subliniat că partidul său a luat în serios parteneriatul, urmărind interesul politic al fiecărui partid fără atacuri directe la adresa liderilor PSD, dar consideră că PD-L va pierde pe termen scurt şi mediu dacă va continua această stare de non-combat.

„În politică, atunci când eşti lovit pe un obraz, nu îl întorci şi pe celălalt, ci loveşti obrazul celuilalt. Nu cred că trebuie să respectăm principiul de legitimă apărare şi să răspundem cu aceeaşi forţă, ci cred că trebuie lovit mai tare”, a menţionat senatorul democrat-liberal. El a mai arătat că o vorbă populară spune că la cel care vorbeşte prea mult trebuie să-i scoţi colţii. „PD-L va încerca să scoată colţii PSD, în afară de colţii lui Mitrea înfipţi în gâtul lui Mircea Geoană”, a mai spus senatorul sucevean.


Intră acum și în grupul de