Bătăuşul de la Vama este ofiţer, însă nu va mai juca fotbal în acest campionat! (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Cazul bătăuşului Liviu Drehuţă (Bradul Vama) de la meciul din runda precedentă dintre Minerul Iacobeni-Ciocăneşti şi Bradul Vama din Liga a IV-a, a fost judecat joi la Comisia de Disciplină a AJF. Pentru că i-a adus injurii şi l-a lovit cu pumnul în plină figură pe arbitrul Doru Cojocaru după ce a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, Comisia a decis să-l suspende pe Drehuţă pentru 11 etape (până la sfârşitul campionatului) aplicându-i şi o penalitate financiară de 200 lei.
Surprinzător şi pentru membrii Comisiei a fost faptul că jucătorul în cauză, Petru Liviu Drehuţă, este ofiţer în cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar gestul său dobândeşte astfel o conotaţie mult mai agravantă.

Delegatul recalcitrant de la Rapid II a scăpat cu o etapă de suspendare

La jocul din Liga a IV-a dintre Unirea Boroaia şi Rapid CFR II Suceava, încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, echipa oaspete l-a folosit pe jucătorul Valentin Ioniţă aflat în stare de suspendare, motiv pentru care Comisia de Disciplină a omologat partida cu 3-0 în favorea Unirii Boroaia. Tot la acest meci, delegatul Rapidului, Cătălin Nichitean a adus injurii unuia dintre arbitrii asistenţi şi a fost trimis în afara terenului, după gardul de protecţie. Nichitean a precizat că acolo a fost lovit de un om de ordine şi de un spectator însă arbitrii întâlnirii au precizat că nu au observat aşa ceva.

Totodată, la finalul confruntării, mai mulţi spectatori turbulenţi şi aflaţi sub influenţa alcoolului au adresat injurii şi ameninţări brigăzii de arbitri. Comisia a decis să-l suspende pe delegatul Cătălin Nichitean pentru o etapă din orice activitate care are legătură cu fotbalul şi i-a aplicat o penalitate sportivă de 200 lei.


Intră acum și în grupul de