La Râşca se joacă fotbal, iar pe margine se bea alcool


Intră acum și în grupul de

Meciul dintre Foresta Râşca şi Şomuzul Preuteşti din Seria a II-a a Ligii a V-a s-a disputat într-o atmosferă foarte tensionată. Spectatorii prezenţi la meci au consumat în permanenţă băuturi alcoolice iar antrenorul Aurel Sbîru şi maseurul Vasile Ruscanu au incitat publicul la acte huliganice. Mai mult, la acest meci nu a fost niciun reprezentant al poliţiei locale, iar raportul de arbitraj a fost semnat de un poliţist care evoluează la Foresta Râşca. De asemenea asistentul de pe partea cu băncile de rezervă nu şi-a putut face datoria, el fiind împiedicat permanent de spectatori.
Comisia a decis suspendarea pe patru etape a antrenorului Aurel Sbîru şi a maseurului Vasile Ruscanu şi a aplicat echipei o penalitate sportivă de 600 lei. Cum echipa din Râşca este recidivistă în ceea ce priveşte problemele de organizare a jocurilor de pe teren propriu, membrii Comisiei au precizat că Foresta ar putea avea terenul suspendat la o nouă abatere.

Ameninţări către arbitri la meciul de la Calafindeşti

Probleme au fost şi la meciul dintre Bucovina Calafindeşti şi Constructorul Dărmăneşti, scor 4-3. Eliminat din joc în minutul 82, jucătorul Ionuţ Covalciuc de la oaspeţi l-a înjurat şi l-a ameninţat pe arbitrul întâlnirii, motiv pentru care a primit două etape de suspendare şi 100 lei penalitate sportivă. Tot la acest joc, delegatul oaspeţilor a pătruns pe teren în minutul 87 pentru a protesta faţă de acordarea unui penalty celor de la Calafindeşti. Delegatul Mihai Moscaliuc l-a ameninţat pe central că va pleca în gips de la meci. În faţa Comisiei, Moscaliuc şi-a recunoscut faptele dar a considerat că maniera de arbitraj a fost favorabilă gazdelor. El a primit două etape de suspendare şi o penalitate de 200 lei.


Intră acum și în grupul de