Prezenţa lui Luhan pe listele PD-L, considerată un avantaj pentru echipa democrat-liberală


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, component al echipei de campanie pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie, este de părere că prezenţa unui sucevean (Petru Luhan-n.n) pe un loc eligibil pe lista finală a partidului va fi un real avantaj. El a declarat sâmbătă, în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean al PD-L, că prezenţa lui Petru Luhan nu poate decât să dea o şi mai mare forţă celor care vor merge în campanie.

Bălan a ţinut să întărească ideea că prezenţa pe lista PD-L a unui sucevean reprezintă un avantaj pentru democrat liberalii suceveni, arătând astfel membrilor şi simpatizanţilor partidului că au pentru ce lupta. “Sunt mândru că fac parte dintr-o organizaţie premiantă, una dintre organizaţiile PD-L puternice din ţară. Şi asta datorită muncii dumneavoastră.

Avem nevoie să vă implicaţi ca şi până acum în activităţile organizaţiei pentru a ne menţine pe podium, pentru că asta ne ajută la nivel central atunci când se iau hotărâri cu privire la organizaţii. Suntem privilegiaţi că avem pe listă un sucevean care ne va reprezenta în Parlamentul European”, a explicat Ioan Bălan, în plenul şedinţei CCJ.


Intră acum și în grupul de