Acasă Politica Judeţul Suceava, în grafic cu organizarea alegerilor pentru PE

Judeţul Suceava, în grafic cu organizarea alegerilor pentru PE


Intră acum și în grupul de

Judeţul Suceava este în grafic cu realizarea acţiunilor pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare programate a avea loc pe data de 7 iunie.

Potrivit prefectului de Suceava, Sorin Popescu, la nivelul judeţului vor funcţiona 538 secţii de votare, cu 6 mai mult faţă de alegerile parlamentare din toamna anului trecut, acestea fiind stabilite de primarii localităţilor: Baia – 2; Ipoteşti – 1; Salcea – 1, Marginea – 2 secţii de votare. Popescu a anunţat, luni, că au fost stabilite dimensiunile ştampilelor ce vor fi utilizate la euroalegeri (ştampila Biroului electoral Judeţean Suceava şi ştampilele birourilor electorale ale secţiilor de votare) prin Ordinul Prefectului – Judeţului Suceava nr.114/18.03.2009 şi, totodată, au fost demarate procedurile de achiziţie publice pentru materialele necesare votării (tuş, tuşiere, sfoară, ceară, dosare, saci etc).



Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai precizat că Ministerul Administraţiei şi Internelor se ocupă de realizarea acestor buletine de vot, care ulterior vor fi distribuite judeţelor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version