PNL Suceava urlă pentru Termica


Intră acum și în grupul de

Noul lider ales al organizaţiei municipale Suceava a PNL, consilierul judeţean Mihai Aurel Steiciuc, a criticat miercuri modul în care executivul local sucevean şi majoritatea PD-L din Consiliul Local Suceava înţeleg să trateze problematica privatizării TERMICA SA.

Steiciuc a spus întro conferinţă de presă că „PNL condamnă uşurinţa şi iresponsabilitatea cu care se tratează acest subiect” şi a făcut un „ultim apel” către PD-L să analizeze „problemele sucevenilor şi nu problemele Termica atunci când hotărăsc soarta agentului termic”. Liderul liberal este de părere că de fapt PD-L nu face decât să pună pe primul plan problemele „de grup de interese ale partidului” şi nu înţelege că este nevoie de o decizie înţeleaptă din care Suceava şi sucevenii să aibă de câştigat.

„Din păcate, Suceava a pierdut ultimul tren bun, anul trecut. În primăvara anului trecut erau adunate toate condiţiile ca vânzarea acestei societăţi să se facă. Totuşi PD-L, cel care conduce cu două treimi Primăria Suceava, s-a ocupat de alegeri anul trecut şi nu de Termica, iar PSD nu a fost niciodată preocupat de rezolvarea acestei probleme”, a mai spus Mihai Aurel Steiciuc.


Intră acum și în grupul de