Fostul prefect Alexandru Băişanu îl ia „la mişto” pe preşedintele Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Fostul prefect al judeţului Suceava, Alexadru Ştefan Băişanu, l-a ironizat miercuri pe preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, spunând că se aşteaptă din partea acestuia să coboare la anul, de 1 aprilie, dintr-un avion, de mână cu Păcală. Băişanu a mai spus că la modul cum concepe Flutur să facă „bâlci ieftin” din momentele sacre ale neamului românesc se aşteaptă ca de Crăciun să îl vadă coborând din avion, pe Aeroportul Suceava, „călare pe un ren”.

„Fiecare moment pe care noi îl considerăm sacru, moment pe care-l avem în conştiinţa spirituală a poporului român se transformă în bâlci de doi lei”, a explicat Băişanu într-o conferinţă de presă. El a mai spus că banii, cei aproximativ 20.000 de euro cât costă aducerea „luminii sfinte de la Ierusalim de Paşte”, s-ar fi putut folosi pentru a rezolva multe probleme legate de trotuarele şi drumurile din municipiul Suceava.

Reamintim că Gheorghe Flutur a iniţat un proiect prin care în seara de Înviere, în acest an, credincioşii suceveni vor putea lua „lumina sfântă” chiar de la Ierusalim, ea urmând a fi adusă de acolo, la Suceava, cu un zbor special angajat în acest sens.


Intră acum și în grupul de